Szórakozás

Válik! Az öngyilkosság is eszébe jutott Keresztes Ildikónak

Keresztes Ildikó (Keresztes Ildikó)
Keresztes Ildikó (Keresztes Ildikó)

Bár jó ideig arról volt szó, hogy Keresztes Ildikó és férje, Kicska László megmentik a házasságukat, a Story információi szerint azonban ez már nem lehetséges. Nincs visszaút, visszavonhatatlanul véget ért a kapcsolatuk.

Heteken belül, még a nyári ítélkezési szünet előtt elvált asszony lehet Keresztes Ildikó. „Úgy szeretnék lezárni a több mint két évtizedes kapcsolatukat, hogy a lehető legkevésbé fájjon. Laci tisztában van azzal, hogy ez a helyzet mennyire megviseli Ildit” – mesélte a Storynak a házaspár ismerőse, aki azt is tudni véli, hogy a férj azt kérte Ildikótól és a barátnőjétől, hogy ne találkozzanak egymással.

Ildikót nemcsak László, de a barátai is nagyon féltik, azt állítják, Ildikót csupán az X-Faktor mentette meg a teljes összeomlástól. Komoly aggodalomra adott okot az is, hogy az énekesnő évekkel korábban komoly depresszión esett át.

„Csak orvosi segítséggel sikerült kilábalnom ebből a bajból. Hálát adok a jó istennek, hogy felépültem, mert volt olyan ismerősöm, aki képtelen volt meggyógyulni, és belehalt ebbe. Soha nem felejtem el, hogy min mentem keresztül. Volt, hogy még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben. Úgy ébredtem fel, hogy bőgtem. Nem akartam felkelni, mert tudtam, egy újabb szörnyű nap vár rám. És a férjemen kívül senki nem értett meg!  Mindenki azt kérdezte: mi bajod van, hiszen mindened megvan” – mesélte az énekesnő a Story4 TV Esti Story című műsorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik