Szórakozás

Feleségeikre támadtak

ütés (ütés, verés, ököl, )
ütés (ütés, verés, ököl, )

Három férj a gyanúsított.

Volt férje ellen tett feljelentést tegnap délelőtt egy 39 éves bicskei nő. A férfi ugyanis veszekedést követően közös lakásukban többször ököllel arcon ütötte, melynek során könnyű sérülést szenvedett. Az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon. A férjet – aki önként jelent meg a kapitányság épületében – gyanúsítottként hallgatták ki, mondta el a Fehérvár24 -nek Németh-Kész Mónika a fejér megyei rendőrség szóvivője

Sárszentmihály, Dózsa György utcában lévő egyik háznál csütörtökön kora délután intézkedtek a rendőrök egy 34 éves férfivel szemben, aki otthonában agresszíven viselkedett. Először egy polcot tépett le a falról, majd két ajtót betört, illetve egyszer a feleségét is meglökte. A rendőrök így előállították őt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, majd  meghallgatását követően ideiglenes távoltartó határozatot hoztak vele szemben.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra tegnap este egy férfi tett bejelentést arról, hogy Mezőszilas, Hadak utcában apósa ököllel bántalmazta saját feleségét, aki ennek során nyolc napon belül gyógyuló bordazúzódást szenvedett. A rendőrök a feljelentett férfit előállították a kapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bántalmazással kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik