Szórakozás

Botrány! Őrizetbe vették a sztár piás lányát

Letartóztatták Demi Moore és Bruce Willis középső lányát, miután fiatalkorúként közterületen alkoholizált.

Amíg Bruce Willis Budapesten adja drágán az életét, Demi Moore pedig próbálja rendbe hozni a dolgait Ashton Kutcherrel, addig egykori szerelmük második gyümölcse rendőrkézre került. Scoutot vasárnap este vették őrizetbe, miután közterületen, a New York-i Union Square-en italozgatott barátaival. A lány csak 20 éves, vagyis még fiatalkorúnak számít az USA-ban. Így nemcsak közterületen, de máshol sem italozhatna.

Ráadásul Scout az őt igazoltató járőrnek egy hamis személyit nyújtott át. Mivel egy picit sem hasonlított az igazolványon látható Katherine Kellyre, ezért a rendőr gyanakodni kezdett. Végül a Willis lány bevallotta igazi nevét, és a rend éber őrével tartott az egyik közeli őrsre. Scoutot kétrendbeli kihágással gyanúsítják, további sorsáról a bíróság dönt majd jövő hónap végén. Addig szabadlábon védekezhet.

Demiék másik két csemetéje előtt sem ismeretlen a fiatalkorú önpusztítás. A legidősebb, Rumer évek óta Hollywood egyik legnagyobb partikirálynője. Tallulah, a legkisebb tavaly került a címlapokra, amint tiniként füstölt egy fesztiválon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik