Szórakozás

Így néz ki a huszonéves terhes magyar színésznő

Csifó Dorina végre kamerák elé állt és megmutatta, hogyan gömbölyödik a pocakja. A Barátok közt egykori sztárja nemrég jelentette be, hogy babát vár.

Szinte hihetetlen, hogy az egykori sorozatsztár, aki szinte a szemünk előtt cseperedett fel, hamarosan édesanya lesz. A fiatal híresség az RTL Klub Reflektor magazinjában azt is elárulta, tudatosan készült párjával a gyermekvállalásra, és nagyon boldog, hogy ősszel megérkezik első gyermeke. Azt is elmesélte, már az esküvő előtt is próbálkoztak a babával, de akkor nem esett teherbe. Aztán vitaminkúrát tartott és hamarosan megfogant a kisfia.

Dorina jelenleg az ötödik hónapban jár, és úgy érzi, végre túl van a nehezén, ugyanis az első időszakban eléggé rosszul érezte magát.

„Az első három hónap nekem katasztrofális volt. Enni nem tudtam, csak azért csipegettem valamit, mert tudtam, muszáj. Az első három hónapban két kilót fogytam emiatt” – mesélte Dorina, aki az utóbbi időben sokkal kiegyensúlyozottabb, mint a terhessége előtt volt.

A híresség és párja már azt is eldöntötték, mi legyen a neve a kis jövevénynek. Szóba került a Vilmos név is, de aztán a Vince mellett döntött a házaspár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik