film-helikopter (ingyenes, film, honvédség,  )
Szórakozás

Harci helikopterrel röpködött Bruce Willis a Duna felett – Fotók

A Magyar Honvédség Mi-24-es típusú katonai helikopterének közreműködésével zajlik majd szerda délelőtt a Die Hard - Drágább, mint az életed című szuperprodukció forgatása a fővárosban.

Szerda reggel 7 és 12 óra között a forgatás a következő tervezett útvonalon folyik: Budaörs repülőtér – Kelenföldi Hőerőmű – Rákóczi híd – Petőfi híd – Lánchíd – Petőfi híd – Rákóczi híd – Kelenföldi Hőerőmű ( a Lánchíd és Rákóczi híd közötti szakaszon több alkalommal, a Duna medervonalában oda-vissza) – közölték a honvédelmi tárcánál.

Fotó: MTI

A HM-nél arra figyelmeztettek, hogy a Mi-24-es harci helikopter közreműködésével zajló forgatás során a forgatási útvonal közelében a lakosságot zavaró hang és zajhatásokra lehet számítani.

Fotó: MTI

A Die Hard-sorozat ötödik darabját áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, ahol 86 napon át, több helyszínen zajlanak a produkció munkálatai. A Die Hard – Drágább, mint az életed főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney játszik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik