Szórakozás

Még nem késő ledobni néhány kilót!

mérleg ()
mérleg ()

Indul az 5 hét - 5 kiló fogyókúrás program - írja a HáziPatika.com.

A legtöbben már lázasan készülünk a nyárra, elolvastuk az útikönyveket, megvettük a naptejet és a szalmakalapot, már csak a fürdőruhapróba van hátra. Önre is felkúszott pár pluszkiló? Itt az idő, hogy lassan, de biztosan megszabaduljon tőle!

A pluszkilókkal való szembesüléskor néhányan őszintén visszakívánjuk a telet, a vastag és sokat eltakaró ruhákat. Az elrejtőzésnél azonban sokkal jobb módszer, ha akciótervet készítünk és megváltoztatjuk az életünket.
Ehhez nyújt segítséget a HáziPatika.com fogyókúraprogramja, melyre még ezen a héten jelentkezhet bárki! A regisztrált felhasználók már a program indulása előtt igénybe vehetik az ingyenes táplálkozási állapotfelmérést, és még időben eldönthetik, hogy választanak-e társat maguknak, hiszen ezúttal is díjazzuk a páros fogyókúrázókat!

Mire számíthatnak a résztvevők?

1. Minimum öt kiló súlyfelesleg eltüntetése – megerőltető koplalás nélkül.

2. Hat különböző típusú étrendet adunk receptekkel, bevásárlólistával (normál, vegetáriánus, diabetikus, tejcukorérzékenyeknek ajánlott, GI-étrend és “sietős menü” azoknak, akik napközben – a munkahelyükön – nem tudnak, vagy nem akarnak főzni).

3. Könnyű, kalóriaégető mozgásprogram a Wellness Cafe ajánlásával, melyeket hétről hétre elvégezhet.

4. A program ideje alatt rendszeres, heti fogyókúrás hírlevelek.

5. Jó hangulatú, egymást biztató virtuális közösség a klub oldalain.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik