Szórakozás

Angelina Jolie elhalasztotta az esküvőt

Április közepén jelentette be hivatalosan Angelina Jolie és Brad Pitt az eljegyzésüket, az esküvő időpontjáról azóta sem lehet semmit tudni.

Minden ismerős azt mondja, Brad Pitt sokkal jobban lelkesedik az esküvőért, mint Angelina Jolie. Leginkább persze a pár hat gyereke miatt kerül sor a nagy napra, mert a négy nagyobb sokszor követelte már, hogy a szülők házasodjanak össze.

Talán ezért is fordulhat elő, hogy Jolie nem nagyon töri magát az előkészületekkel. Az esküvő időpontját sem jelentették be hivatalosan, csak annyit lehetett tudni, hogy valamikor tavasz végén vagy nyár elején állnak oltár elé.

Most azonban Angelina Jolie a bokros teendői miatt elhalasztotta a tervezett időpontot későbbre, de a dátumot ő sem tudta megmondani. Ezt azonban Pitt sérelmezi, aki szerint a párjának nem most kellett volna három filmre igent mondani.

Mindezt a „The Mail” újságírója szivárogtatta ki, aki szerint Brad Pitt azért is volt Cannes-ban a bulikon egyedül, mert kicsit el akart szakadni az otthoni problémáktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik