Szórakozás

Sztár szőrmókjának lenni jó!

Nincs is annál jobb, mint egy celebnél háziállatnak lenni. Hazai sztárjaink imádják és kényeztetik kedvenceiket!

Aki az állatot szereti, rossz ember nem lehet! Így szól kicsit másként a népszerű közmondás, de ezzel az állatbarátok valószínű egyet is értenek. Celebjeink pedig megerősítik ezt a felvetést, hiszen ahogy csak tudják, gondozzák négylábú társaikat. Íme 3 sztár, aki élni sem tud a szőrmókja nélkül.

Évek óta uszkárokkal él egy fedél alatt Judy, aki igazi kutyabolond hírében áll. Az énekesnő Jenny nevű kedvencének már kölykei is születtek, az apró vérebekből pedig Dopeman és Terry Black is kapott. Az aranytorkú sztár bevallotta, hogy néha túlzásba is viszi a csahosok kényeztetését, nem csoda, hogy így a blökik is nagyon ragaszkodnak hozzá, még a fürdőszobába, sőt a toalettre is elkísérik Judyt, aki egy interjúban azt is elárulta, hogy ő bizony nem költ extrém kutyaholmikra. „Mindent megveszek nekik, amire szükségük van, de inkább csak a mindennapokban használatos dolgokra költök. Nem igénylik a különleges cuccokat, így nem is vásárolok ilyen termékeket!

Bár az utóbbi időben keveset szerepel a sajtóban a Viva TV egykori népszerű műsorvezetője, azért ha valaki Steiner Kristóf nevét hallja, akkor rögtön eszébe jut az íróként és színészként is ismert, ezerarcú celeb személyisége. Már csak azért is, mert kínai meztelen kutyáját Őzgét, senki nem tudja feledni. Kristóf példaképéhez, Paris Hiltonhoz hasonlóan mindenhova viszi magával bájos kedvencét – persze ezzel a megállapítással lehet vitatkozni – aki békésen tűri, ha éppen csillogó ruhákkal és ékszerekkel dobja fel gazdija a megjelenését. Őzge igazi ebceleb, hiszen már saját ruhakollekciót is terveztek neki.

A Csillag születik mosolygós műsorvezetője is rajong a kutyulikért, ezt bizonyítja az is, hogy férjével, Nánási Pállal egy gyönyörű magyar vizslát fogadtak örökbe. Mivel a pár napközben sokat dolgozik, ezért a fotós vállalta a kutyafelügyelő szerepét, így Pityu sokszor megfordul a keresett művész műtermében. Ördög Nóri szerint az ember a gyermekkorából hozza a kutyaszeretetét, és náluk is igaz, hogy az ebbel minden nap mókás az élet. Főleg amikor az öleb féltékeny. Nóri és Pali ha megöleli egymást, akkor a kutya azonnal ott terem és ő is kiharcolja magának a törődést, a figyelmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik