Szórakozás

Anyuci fürdőszobájában termesztette a vadkendert

Még mielőtt beindult volna a kábítószerüzlet, lebukott az a 21 éves csongrádi fiatalember, akinek még az alsónadrágjában is füvet találtak a rendőrök.

Az elmúlt héten a bűnügyi portyaszolgálatot ellátó csongrádi nyomozók figyeltek fel egy 21 éves fiatalemberre, aki meglehetősen gyanúsan viselkedett, ráadásul állandóan a nadrágjába nyúlkált – idézte fel a Szeged24-nek a meglehetősen extrém történetet Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Igazoltatták, majd átvizsgálták a ruházatát. Az alsónadrágjából már ott kiesett némi kábítószergyanús növényi törmelék. Házkutatást tartottak nála, ahol három kezdetleges állapotban lévő kábítószernövényt találtak.

A fiatalember bevallotta a rendőröknek, hogy Szegeden jutott kábítószerhez. Megtetszett neki, ezért szerzett a barátainak is. Egy idő után úgy gondolta, hogy jobban jár, ha saját magának termeli meg, amire szüksége van. Az interneten utána nézett a dolognak, majd rendelt is fűmagot, amit elültetett. A növényeket édesanyja fürdőszobájában gondozta, ott foglalták le őket a rendőrök.

A 21 éves csongrádi fiatalember ellen visszaélés kábítószerrel bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik