Szórakozás

A hitelezőknél Csézy ruhái

csézy ()
csézy ()

A Blikk szerint az énekesnő egykori szerelme múlt heti hagyatéki tárgyalására el se ment.

Csézynek semmi sem kellett Lajos László örökségéből, amely nem is állt másból, mint adósságból. A férfi tavaly októberben lett öngyilkos. A Blikk szerint a néhai producer több mint 100 millió forint magánadósságot halmozott fel miután cégei bevételei 2008-tól megszűntek.

Csézyt a hagyatéki tárgyaláson meg sem említették, hivatalosan nem volt a férfi társa, vagyonközösségi papír nem született kettőjük között, a férfi halála után a hitelezők mégis rászálltak az énekesnőre, még a ruháit is mások hordják, CD-it elégették. Lajos László ingatlanjai nem fedezik a kölcsönöket. A többszörösét szeretnék kivenni belőle, mint amennyit érnek, és még az adóhatóságnak is vannak igényei – emlékeztet a lap.

Mint korábban megírtuk, Csézy egykori párja öngyilkossága után sokáig elvonult. A minap TV2 Mokkájában azt mondta, egyre jobban van, de sohasem lesz ugyanaz a nő, aki egykori párja öngyilkossága előtt volt. A tragédia megváltoztatta az életét. Bár anyagi gondjairól nem szívesen vallott, Joshi kérdésére Csézy arról is mesélt, hogy lelki eredetűnek tulajdonítja, hogy két éve ciszták alakultak ki a mellében. Úgy véli, akkor már évek óta bajok voltak közte és Lajos László között, és a pszichés fájdalom betegítette meg. Az énekesnő hozzátette, szerencsére meggyógyult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik