Szórakozás

Megindult a lejtőn Michael Jackson lánya

Betegesnek tartották, ahogy Michael Jackson a gyerekeit óvta. Pedig ő csak azt akarta, hogy normális gyerekkoruk legyen.

A popsztár halála óta hatalmas az érdeklődés a három gyereke iránt. Prince, Paris és Blanket korábban csak kendőben vagy maszkban mehettek utcára, ha az apjukkal voltak. „Meg akarta őket óvni, hogy ne szerepeljenek címlapokon, legyenek barátaik, és ne az ismertségük miatt haverkodjanak velük” – magyarázza Janet Jackson.

Úgy tűnik, ő az egyetlen, aki szeretne a bátyja elveinek megfelelően gondoskodni a három Jackson gyerekről. Bár őket a bíróság a nagymamájuk felügyeletére bízta, az idős asszony nem sokat tehet az érdekükben.

„Persze, jobb, mintha a nagyapjukhoz vagy valamelyik nagybátyjukhoz kerültek volna. Ők már pénzzé tették volna őket. A nagypapa így is fellépéseket akar nekik szervezni” – mesélik az ismerősök.

Janet pedig ettől akarja megóvni őket, de nem sokat tehet. Míg a két fiú a jelek szerint élvezi, hogy átlagos kamaszként élhetnek, Paris élvezi a szereplést. Decemberben pedig első filmszerepét is megkapta.

„Sokat beszéltem vele, magyaráztam, hogy csak egyszer gyerek, élvezze ki – folytatja Janet. – De Paris azt mondja, ez a mostani szerep is olyan, ami tetszene az apjának.”

Az énekesnő azonban attól tart, hogy az egyre több szereplés már most sokat ártott a gyerekeknek, és Paris észrevétlenül megindult a lejtőn.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik