Szórakozás

Beperelték a színésznőt – alázta az alkalmazottját

Pert indított Sharon Stone ellen egy nevelőnő, aki korábban nála dolgozott. A vád szerint a színésznő minősíthetetlenül bánt vele, ő pedig hiába tűrt, végül mégis kirúgta a sztár.

Beperelte Sharon Stone-t a fiai korábbi nevelője. A Fülöp-szigetekről származó Erlinda T. Elemen 2006-tól öt éven át dolgozott a színésznőnek, eleinte egyik, majd mindhárom gyermeke dadájaként.

Stone eleinte mindenhol azt mesélte, hogy meg sem tudna lenni a megbízható segítője nélkü, ezért meglepte az ismerősöket, amikor tavaly lopás vádjával elbocsátotta Erlindát. A nő azonban most azt állítja, mindez kitaláció, és őt érte kár.

Ezért indított pert Stone ellen. Az asszony szerint a világsztár többször is becsmérelte őt származása és vallási meggyőződése miatt, és megtiltotta neki, hogy a gyerekek előtt megszólaljon, amit azzal indokolt, hogy nem szeretné, ha a gyerekek olyan kiejtéssel beszélnének, mint ő.

Stone állítólag azt sem hagyta, hogy a dada a Bibliát olvassa, a kirúgásra pedig végül azért került sor, mert a színésznő megtudta, hogy alkalmazottja plusz fizetést vett fel a gyerekekkel töltött túlórák miatt.

Sharon Stone szóvivője a vádakat nevetségesnek nevezte. “Teljesen abszurd az egész. Ez csak egy csalódott ember próbálkozása, aki semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy pénzt szerezzen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik