Szórakozás

Fiatal barátnőjével villogott az 54 éves színész

Alec Baldwin nem is olyan régen még a magánéleti problémái miatt került címlapokra, de most Cannes-ban végre bebizonyíthatta, hogy a múltját lezárta, és sikerült új életet kezdenie.

Cannes filmbemutatói és az ezzel járó interjúk, fotózások rengeteg munkát jelentenek a sztároknak, ahogy az esti bulik is a kapcsolatépítésről és nem elsősorban a szórakozásról szólnak. Annak, aki először jár a francia filmfesztiválon néha kész rémálom tud lenni a nagy felhajtás, stresszes lehet végigmenni a vörös szőnyegen.

Ennek ellenére Alec Baldwin barátnője hibátlanul teljesített. A brit Daily Mail pedig egyenesen viccet csinált abból, hogy Hilaria Thomas mosolyt ragasztott az arcára.

A sztár 27 éves kísérője jógaoktató, ezért a nyugalomról és belső békéről sokat tudhat, talán ez is segített neki, hogy minden helyzetben láthatóan komfortosan érezze magát.

Baldwin régóta nem volt annyira boldog és kiegyensúlyozott, mint Hilaria mellett. A barátai közül sokan azt gondolták, hogy talán soha nem heveri ki Kim Basingerrel való kapcsolatát, mert annyira szerette a feleségét.

“Megfiatalodott, és ugyanaz a mosolygós ember, aki évekkel ezelőtt volt – mondja az egyik rendező. – Hallottam, hogy titkos esküvőt tervez a barátnőjével, talán Cannes-ból már mint férj és feleség mennek haza.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik