Szórakozás

Megmutatta koraszülött gyermekét a magyar sztár

Mohamed Aida megmutatta kislányát. A baba annak idején koraszülöttként látta meg a napvilágot, és azóta fejlesztő foglalkozásra járnak vele.

Olívia 2009-ben az olimpia után született és nagyon jól viseli a kétlaki életet, ugyanis Vancouver és Budapest között ingáznak a távolban lévő édesapja miatt.

„A sportolók, az olimpikonok olimpiai ciklusokban élik az életüket, tudatos döntés volt az is, hogy Olívia az olimpia után szülessen. Az még nagy kérdőjel, hogy London után mi lesz, attól is sok minden függ, hogy onnan milyen eredménnyel térek haza. Ez egy nagy vízválasztó lesz az életemben. A verseny után majd átgondolom, hogy merre tekintsek” – mondta a vívónő a Reflektor magazin kamerái előtt.

Elmesélte, hogy a kicsi jól viseli azt is, ha éppen nincsenek Vancouverben, ám ha ott vannak, akkor folyamatosan az apukája nyakában lóg.

Olívia kedvence a zeneóra, édesanyja szerint tehetsége is van hozzá. A híres mama nemrég például meglepte kislányát egy hegedűvel.

Aida élete kisgyermekes édesanyaként és élsportolóként nem könnyű, de állítása szerint jól bírja a tempót. Igaz, azt is elárulta, egyre fáradtabbnak érzi magát, hiszen mindig közbejön egy-egy váratlan dolog, ami felborítja a napirendjüket. Olívia jelenleg bölcsődébe jár, így Aida legalább délelőtt nyugodtan tud edzeni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik