Szórakozás

Lang Györgyi lopással vádolja a Compact Discót

compact-disco (eurovíziós dalverseny, 2012)
compact-disco (eurovíziós dalverseny, 2012)

Az énekesnő a Borsnak azt mondta: a hazánkat képviselő zenekar összeollózta dalát. Az Eurovízió osztásába dajcstomi is belecsipogott.

Nem csatlakozott a Compact Disco döntőbe jutását ünneplők táborához Lang Györgyi. A Pa-Dö-Dő tagja szerint az együttes versenydala innen-onnan összeszedett melódiakoktél. A Borsnak azt mondta, hogy tehetséges zenészek a Compact Disco tagjai, de már a hazai válogatáson is volt százszor jobb volt náluk. Daluk pedig „a Depeche Mode-, Ákos- és Pet Shop Boys számok keveréke, nem ötletes, nem jó dal”.


Lang Györgyi: “nem ötletes, nem jó dal” (Fotó: TV2)

Korábban a Médiaszolgálatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közleményben tudatta, hogy a Sound of Our Hearts című dal iránt nagy a nemzetközi érdeklődés. Több európai ország mellett Dél-Afrikában is megjelenik a kislemez.

A Bors megkereste a zenekar tagjait is, de ők nem kívántak reagálni Lang Györgyi szavaira, a csapat úgy érzi, százszázalékos teljesítményt nyújtott és ugyanezzel a produkcióval lép fel a döntőben. Bérczes Ádám menedzser szerint minden azon múlik, hogy„a Sound Of Our Hearts megérinti-e Európa szívét, hogy hallgatnak-e az európaiak a szívük hangjára”.

Dajcstomi is beleszólt, izmozás lett belőle

Deutsch Tamás is késztetést érzett, hogy beleszóljon az Eurovízióba. Amúgy dajcstomisan az alábbit posztolta a Twitterre: „Az eurovíziós dalfesztiválos-azerbajdzsános-kompaktdisznós marketing fos dömping elleni tiltakozásul Dolly Rollt hallgatok.”

A kritika nem maradt válasz nélkül: a Compact Disco egyik tagja, Benham Lofti visszacsipogott neki. A virtuális szájkarate így folytatódott:„Remélem sikerült a céllövöldében meglőnöd a három pálcás C.C. CATCH posztert és volt egy szép estéd a wc-n! :))))”

Erre dajcstomi emígyen írt vissza „drága angyalom, próbáltam a cd-teket nézegetve is, de arra nincs ember, akinek sikerülne :))))”. Behnam válasza: „Még szerencse hogy anyukád almáspitéje azért meghozta a kivánt hatást! Kézcsókom Juli mamának!”

A lényeg a lényeg: Mandiner blog felhívja rá a figyelmet, hogy az izmozás egy idő után a Facebookra költözött.

Jön a második kör

Csütörtökön rendezik egyébként a második elődöntőt az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőét. Ezútta Szerbia, Macedónia, Hollandia, Málta, Fehéroroszország, Portugália, Ukrajna, Bulgária, Szlovénia, Horvátország, Svédország, Grúzia, Törökország, Észtország, Szlovákia, Norvégia, Bosznia-Hercegovina és Litvánia képviselője adja elő versenydalát.

Az első elődöntőhöz hasonlóan a másodikból is tízen kerülnek a 26-os döntőbe, ahol kiemeltként van ott az Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, a rendező Azerbajdzsán, Spanyolország és Németország. A Magyarországot képviselő Compact Disco a szombati döntőben másodikként fog színpadra lépni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik