Szórakozás

Megfizet a szereplésért: Britney túl slampos

A sztár már nem a régi formájában tündököl, ezért állítólag az X-Faktor szerződésében kikötötték, hogy fogyjon le a műsor kezdetéig.

15 millió dolláros szerződést írt alá Britney Spears, ennyiért volt hajlandó igent mondani a zsűrizésre. Az X-Faktor tagjaként azonban változtatnia kell a megjelenésén, mivel az egyik ok, amiért bekerült, hogy a férfiakat is a képernyőhöz szögezze.

Britney súlyfeleslege csak egy probléma, a műsor készítői szeretnék, ha zsűritagként mindig adna magára. Márpedig ez nem erőssége az énekesnőnek.

Az elmúlt hónapokban hiába diétázott, már nem megy neki olyan könnyen a fogyás, mint korábban. „Harmincévesen megváltozott az emésztésem, a hormonjaim is másképpen működnek” – magyarázkodik az énekesnő, akinek azonban nem csak a súlyára kell odafigyelnie.

Britney rossz szokása, hogy rágja a körmét, elhanyagolja a kozmetikai kezeléseket, és ez meglátszik a bőrén is. Bár a cellulitiszre legfeljebb egy jól megválasztott ruha lehet a megoldás, az arcbőrét az elkövetkező hat hétben biztosan helyre tudja hozni.

Amennyiben nem sikerül megfelelő formába hoznia magát a sztárnak, akkor akár a milliós szerződésétől is eleshet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik