Szórakozás

Nicki Minaj nyugdíjba készül

nicki minaj ()
nicki minaj ()

A Class FM műsorvezetőjének adott exkluzív interjút a világsztár.

A Class FM-nek árulta el titkait Nicki Minaj. Kiss Orsi, a Class40 műsorvezetője terveiről,sikereiről és új albumáról beszélgetett az extrém stílusú rapperhölggyel.

Nicki Minaj év elején debütált második lemezével, amelyről a Starships című dal világszerte a legjobbhelyezéseket zsebeli be, többek között kiemelt szereplője hazánk mérvadó slágerlistájának, a Class40toplistának is. Nicki Minaj a magyarországi rádiók közül egyedül a Class FM-nek adott exkluzív interjút, ahol Kiss Orsi kérdéseire válaszolt. Nicki jelenleg a világ egyik legnépszerűbb rappere, akiazonban tíz év múlva már boldog családi idillben, zenétől visszavonultan szeretne élni.

„Tíz év múlva nyugdíjazom magam a zenei világból, férjhez megyek és lesz két gyerekem. És persze milliárdos leszek!” – mondta nevetve.A rapperlány olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Jay-Z vagy Lil Wayne, akik elmondása szerinta mai napig inspirálóan hatnak rá, sikerei pedig egyáltalán nem változtatták meg.„Szövegíróként Lil Wayne van rám hatással, illetve még Jay Z-t emelném ki. Ők ketten nagypéldaképeim. Az új lemezemen nem féltem kimondani a gondolataimat, véleményemet. A siker olyanmértékben változtatott meg, hogy már nem játszom szerepeket, mint korábban, már nem akaroksenkinek megfelelni”- árulta el az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik