Szórakozás

Vágó Piros és Abaházi Csaba párbajoznak

Párbajmesterré vált Vágó Piros és Abaházi Csaba. A rádiósok persze nem véres kardviadalokat vezényelnek le, hanem egy rendkívüli játék keretében gyönyörű és extravagáns négykerekűhöz juttatnak két hallgatót. Az nyer, aki heteken keresztül a legügyesebben vív meg kihívóival, megvillantva fényes stratégiai érzékét. A nagy párbaj azonban nem csak a játékosoktól kíván nagyfokú koncentrációt, hanem a műsorvezetőktől is.

Cetlik, nevek, időpontok, párbajeredmények a stúdió falán és óriási az izgalom. Ez jellemző most a Class FM háza táján, ahol Vágó Piros és Abaházi Csaba nagy csatákhoz asszisztál. Elindult ugyanis hazánk leghallgatottabb kereskedelmi rádiójának legújabb játéka, amelynek lényege, hogy egy sms elküldésével bárki helyzetbe kerülhet. Onnantól kezdve a játékosoknak kvízkérdésekre kell helyesen válaszolniuk, megküzdve másokkal, akik szintén csak azért játszanak, hogy nyerjenek.

A tét nem kicsi, két Nissan Juke is gazdára talál, amely egyszerre sportosan vagány versenyautó és strapabíró terepjáró. Nem csoda hát, hogy Vágó Piros is teljesen beleszerelmesedett. „Meglepő helyeken dudorodik, akárcsak én! No de a viccet félre téve, ez a nyereményautó magáért beszél. Fiatalos, lendületes, gyönyörű a vonalvezetése. Ráadásul olyan dögös színekben is létezik, amelyek passzolnak hozzám” – árulta el mosolyogva a bájos műsorvezető, aki szíve szerint azonnal belepattanna az extrém járgányba és elvinné néhány körre.

„Azért szeretem ezt a játékot, mert nemcsak szerencse, hanem tudás is kell hozzá. Ráadásul hosszú időn keresztül lehet szurkolni egy-egy játékosnak, akivel van lehetőség picit diskurálni is, és ez ritka. Hatalmas most itt a rádióban az őrület, minden kolléga csak a párbajról beszél.

A játék technikai lebonyolítása egyébként a mi vállunkon nyugszik, ez nagy koncentrációt igényel tőlünk is” – tette hozzá lelkesen Piros. Az utolsó rádiós összecsapás 2012. június 1-én, pénteken 18.00 órakor lesz, de a nyertesre másnap vár még egy mindent eldöntő, élő párbaj a budai alsó rakparton szervezett nagyszabású bulin, a Juke-R napon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik