Szórakozás

Hihetetlen luxusba csöppent a Compact Disco

A hazánkat Bakuban, az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő formáció kitüntetett elbánásban részesül az azerbajdzsáni országban.

Gőzerővel készül a május 22-ei Eurovíziós Dalfesztiválra a Compact Disco, akik hazánkat képviselik a nemzetközi megmérettetésen. A csapat most már a verseny helyszínén van, ahol nem mindennapi elbánásban részesülnek a zenészek.

„Első nap azt hittem, hogy csak a reptérről a szállodába vezető úton kaptunk rendőri felvezetést! De nem, mindenhová ezzel a nagy csinnadrattával megyünk, még a sarki kisboltba is” – írta élménybeszámoló blogjában Lotfi Behnam, aki további érdekes részletet árult el a bakui tartózkodásról.

„Megkaptuk az öltözőnket és kaptunk mellé két önkéntest is, akik segítenek nekünk, elvileg! De egyelőre úgy áll a helyzet, hogy még ők is csak most tanulják a munkájukat, így mi segítünk nekik, hogy segíteni tudjanak nekünk! Amúgy nagyon aranyosak és szeretnivalóak, gyorsan a szívünkbe zártuk őket” – adta hírül a csapat frontembere, akit a bakui színpadtechnika is lenyűgözött.

„Bevittek minket egy szobába, ahol egy óriási digitális keverővel mindenkinek a fülébe nyomták a zenét és a Csabi énekét. Mindenki ízlése és kénye-kedve szerint beállította az arányokat és mindezt elmentették nekünk egy pendrive-ra és egy pót pendrive-ra is amivel aztán bebattyogtunk az arénába és a hangmérnök kezébe adtuk. Ezek után mit mondjak arra, amikor a viszonylag egyszerű technikai igényeinket itthon az esetek nagy részében nem tudják teljesíteni” – írta a zenész, aki ígéri, hogy a csapat a maximumot fogja nyújtani a május 22-ei elődöntőn.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik