Szórakozás

Gubík Ági szembenézett a halállal

Évadzáró epizódjához érkezett a Magyar Televízió akciósorozata, a Hacktion. A második szezon végére hollywoodi izgalmakkal készültek az alkotók és tűzharc, módszeres kínzás, lebilincselő akciók borzolják majd a kedélyeket. A főszereplők közül senki sem érezheti magát biztonságban: Oroszlán Szonja és Gubík Ági is az életéért küzd, és a túlélés érdekében bármire képesek.

Lebilincselő izgalmak és akciók várják a Hacktion rajongóit az évadzáró epizódban. Végre kiderül, ki mozgatta a háttérben a szálakat, amiért az Infrastruktúra Védelmi Osztag (IVO) sorra vesztette el legjobb embereit, és az is, miért épp Hujber Ferenc csapata került célkeresztbe. A titkok felfedése azonban nem várt veszélybe sodorja a szereplőket.

A csapatra vadászó sorozatgyilkos ugyanis beveszi a hackerek titkos bázisát, ahol a zöldfülű Wotan (Egri Bálint) néz szembe vele. Gréta (Gubík Ági) élete másodperceken múlik, és egy autóhoz láncolva várja a halált, miközben szerelme, András (Hujber Ferenc) kétségbeesetten próbálja megmenteni.

A kilátástalan helyzet megoldása pedig Oroszlán Szonja (Betti) kezében van, aki azonban hetekkel ezelőtt elhagyta a Hacktion bázisát. „Iszonyatosan kemény forgatást tudhatunk magunk mögött, ami mind fizikailag, mind pszichésen nagyon megterhelő volt” – árulta el Gubík Ági az utolsó epizódról, amelyben láncra verve küzd az életéért.

„Még akkor is kikötözve kellett feküdnöm a hidegben, amikor csak a háttérben látszódtam, ugyanis bonyolult lett volna ki-és bekötözni újra és újra. A kezeim egy oszlophoz, a lábaim pedig egy mozgó autóhoz voltak kötve, így a láncok még a térd- és csuklóvédőkön keresztül is belevágtak a bőrömbe. Az összeesés határán voltam, rettenetesen elfáradtam, és bár utólag visszanézve nem tűnt hosszúnak a jelenet, mégis itt éreztem meg, mi is az a halálfélelem” – mesélte a Grétát alakító művésznő, aki természetesen rengeteg pozitív élménnyel búcsúzik az évadtól.

„Nagy öröm volt a közös munka egytől egyig mindenkivel. Hujber Feritől kezdve, Oroszlán Szonján át, Egri Bálinton keresztül, Szente Vajkig az összes kollégával fantasztikusan telt a forgatás. Különösen azokkal a színészekkel volt nagy élmény együtt dolgozni, akikért gyerekorom óta rajongók, mint Dunai Tamás, Lukáts Andor vagy Gáspár Sándor” – tette hozzá a színésznő.

Vajon ki éli túl a végső akciót, és ki lesz az, akinek örökre véget ér a sztori? Kiknek tartogat boldogságot a finálé, s kire vár gyász? Kitől kell búcsút vennünk? Kiderül a Hacktion évadzáró epizódjából!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik