Szórakozás

Itt az újabb BB botrány

Bűnt követ el, mégpedig önmaga ellen az, akinek van felesleges pénze és szabadideje, mégsem plasztikai sebészt gazdagít.

Sokan felháborodtak Dr. Jean-Louis Sebagh viselkedésén. A férfi abból tett szert mesés vagyonára, hogy sztárokon végez szépészeti beavatkozásokat, is egy botox kezelés ma már olyan drága nála, hogy csak Cindy Crawford vagy éppen az X-Faktor kitalálója, Simon Cowell engedheti őt meg magának.

Ennek ellenére a doktor azt állítja, önmaga ellene vét, aki nem áldoz a kezelésekre. Elrettentő példának pedig kiakasztotta a falra Bridget Bardot fotóját, alatta a felírat: „Ilyen groteszk lesz, aki visszautasítja a szépészeti beavatkozásokat.”

„Ő az élő példa, mi van ha nem tartja karban magát – nyilatkozta az orvos. – A maga idejében a világ legszebb asszonya volt! És manapság? Te jó ég, olyan csúnya, úgy negyven körül neki befellegzett. De ott van Sophia Loren, a tökéletes példa arra, mi van, ha valaki karbantartja magát.”

Mindez azonban bántó és sértő, és több, a nőkért kampányoló csoport kikérte magának a kijelentést. Mivel a botox egy idegméreg, ezért káros, és nem tartják tisztességesnek, hogy egy olyan dívát, mint Bardot, csak azért aláz egy orvos, mert még több pénzt akar keresni.

„A ráncok tanúskodnak a fájdalomról, az örömről és még oly sok másról. Ha valakinek nincs mimikája, és az arca olyan, mintha kivasalták volna, attól nem lesz szép.”

Sophia Loren a jó példa a plasztikai sebész szerint. “Egy nőnek adnia kell magára” – mondja

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik