Szórakozás

Gyereket akar: kilép az egyetlen női zsűritag

jennifer_lopez (jennifer lopez, )
jennifer_lopez (jennifer lopez, )

A nézők imádták Jennifer Lopezt, amikor az American Idolban zsűrizett, ezért a műsor készítői félnek attól, hogy a nézők elpártolnak, ha kilép a sztár.

Két éve szerződött le Jennifer Lopez az American Idol nevű tehetségkutató műsorba, és Steven Tyler mellett ő volt a nézők igazi kedvence, szinte lemosták a másik két zsűritagot. Most azonban az énekesnő kiszáll a csapatból.

„Túlságosan elfoglalt mostanában – magyarázta egy bennfentes a Us Weekly magazinnak. – Visszautasította az új szerződés aláírását, de nagyon hálás, amiért szerepelhetett benne. Most azonban más élvez elsőbbséget.”

Négyéves ikrek anyjaként nem szeretné elhanyagolni az otthoni teendőit, és a hírek szerint a sztár gőzerővel készül az esküvőjére is. Emellett koncertturnéra utazik Enrique Iglesiasszal, ami húsz amerikai város érint majd a nyáron.

„Fáradt vagyok, nem is akarok hazudni. Nehezen hoztam össze a filmezést, a bemutatókörutat, a fellépéseimet, az otthoni dolgaimat és a zsűrizést. Valamiről le kell mondanom” – nyilatkozta Jennifer Lopez, aki a hírek szerint mihamarabb gyereket akar a fiatal szeretőjétől, de az örökbefogadáson is elgondolkodtak.

A 42 éves sztár a legbefolyásosabbak és a leggazdagabbak között szerepel a Forbes magazin idei listáján, ezt nagyrészt az American Idolért kapott pénznek köszönheti, valamint a reklámszerződéseinek. A műsor készítői ezért reménykednek abban, hogy Lopez meggondolja magát, hiszen így az ő nézettségi adataik is veszélybe kerülnek, mert nem tudják, kivel pótolhatnák a népszerű énekesnőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik