Szórakozás

Durva! Kirohadt Charlize Theron foga

A Hófehér és a vadász című filmben a szépséges mostohát alakítja a színésznő, aki most mesélt arról először, hogy sokáig undorodott magától.

„Annyi gond volt mindig a fogaimmal, hogy a fogorvosról azt gondoltam gyerekként, ő is családtag, hiszen állandóan láttam” – meséli Charlize Theron. A 36 éves sztár csodálatos fogsora is a doktor műve.

„Soha nem voltak tejfogaim, ezért sok rossz pillanatot éltem meg gyerekként. Alig mosolyogtam, és gyűlöltem, amikor fotóztak. Folyton azt hajtogatták, nevessek már kicsit. Elkeserítő évek voltak. Egészen 11 éves koromig nem volt fogam, mert kirohadtak. Sárgaságra kaptam antibiotikumot, de a túl sok gyógyszer elrohasztotta a fogaimat. Néhány agyarszerű csonk maradt csak.”

Theron vallomása sokakat meglepett, ő viszont megmagyarázta, miért hozakodott elő ezzel a történettel. Ahogy fogalmazott, a gyerekek kegyetlenek tudnak lenni azzal, aki eltér a nagytöbbségtől. „A más nem rosszabb, nem is jobb, csak egyszerűen más. És ezt kell elfogadtatni a gyerekekkel már kiskoruktól.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik