Szórakozás

Ki tudod rakni?

Az V. Bűvös kocka versenyre május 16-ig nevezhetnek az általános és középiskolások.

Két versenyfelhívást tett közzé a Hétvezér Általános Iskola. A Rubik Stúdióval együttműködésben szerveződő V. Bűvös kocka versenyre május 16-ig nevezhetnek az általános és középiskolások. A matematika versenyre másodikos Fejér megyei diákok jelentkezését várják május 22-én 12.00 óráig.

A Bűvös kocka versenyre május 18-án, pénteken 13.00 órától kerül sor. Olyan alsó és felső tagozatos, illetve középiskolás tanulók jelentkezését várják, akik öt percen ki tudják rakni a hagyományos Rubik kockát. A gyerekek mászóterembe szóló jegyeket, bérleteket nyerhetnek, a fődíj pedig egy egyéni vagy családi fényképsorozat elkészítése egy modellügynökség segítségével. Nevezni az iskola elérhetőségein, a hetvezer@hetvezer-szfv.sulinet.hu email címen, vagy a 22/504-358-as telefonszámon lehet május 16-ig. A versenyszabályzatról a www.rubikstudio.hu vagy a www.rubikkocka.hu portálon olvashatnak bővebb információkat.

A május 23-án, szerdán 14.15 órától 15.30 óráig tartó matematika versenyen második osztályos Fejér megyei általános iskolások vehetnek részt. A gyerekeknek egy feladatsort kell megoldaniuk 60 perc alatt. Nevezni május 22-én 12.00 óráig lehet a fenti elérhetőségeken. Az eredményről a versenyt követő egy héten belül tájékoztatják a résztvevőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik