Szórakozás

Kegyetlen bosszút áll exén a színésznő

Egyre jobban elmérgesedik a helyzet Halle Berry és Gabriel Aubry között. Ennek pedig a kislányuk issza meg a levét.

Hiába mondta sokszor Halle Berry, hogy a különválás ellenére is jó viszonyban marad a gyereke apjával, mert ez a kicsi érdeke. Mostanra a színésznő és Gabriel Aubry gyermekelhelyezési pere egyike a legdurvábbaknak.

„Igazán senki nem tudja, miért ért véget Gabriel és Halle kapcsolata, de az biztos, hogy Halle még most is sértve érzi magát” – mesélik az ismerősök. Sértettségből pedig bármilyen eszközt megragad, hogy az exét bántsa.

Korábban csak elhordta mindennek, semmirekellőnek, lustának és ingyenélőnek nevezte többször is a gyereke apját, de eddig legalább a négyéves Nahla nem érzett semmit szülei veszekedéséből. Igaz, Berry bírósághoz fordult, hogy Aubry csak felügyelet mellett láthassa a lányukat, de Nahlának úgy vezette ezt elő, mintha lenne egy új barátja az apukájának, aki vigyáz rájuk.

Most viszont Berry a francia vőlegényével úgy tervezi, hogy Párizsban élnek, és mivel szerinte az a legjobb a négyéves lányának, ha csak egy apja van, ezért a láthatási jogot is meg akarja tagadni az exétől. Ezt viszont Aubry nem hagyja, és perelni kezdte a színésznőt.

Jelenleg mindkét fél érveket gyűjt, és bizonyítékot, kinél lenne jobb helyen a gyerek. Aubry szerint a lánya anyja hisztérikus, kiszámíthatatlan és csak magával törődik. Erre bizonyíték, hogy Berry és a vőlegénye sok időt tölt kettesben, és alig foglalkoznak a gyerekkel.

A sztár viszont azzal érvel, hogy Nahla nem nőhet fel nyugodtan egy olyan környezetben, ahol lesifotósok üldözik őket. Minap például az iskolából is alig tudta kihozni a kislányát, akit kikészítenek a fotósok.

Aubry azt állítja, ez a jelenet csak megrendezett volt, Berry szerint pedig a modell felelőtlen apa, aki csak pénzt akar csinálni a gyerekéből. A színésznőnek minden esélye megvan arra, hogy végleg eltiltsa Nahlát az édesapjától, és akkor teljes lesz a bosszúja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik