Szórakozás

Milliókat nyersz, ha elmarad a sztár esküvője! Fogadj!

Gőzerővel készül a nyári esküvőre a sztár pár, de Jessica Biel és Justin Timberlake sokak szerint soha nem fogad majd örök hűséget egymásnak.

Fogadóirodákban pénzt lehet feltenni arra, mekkora az esélye, hogy Justin Timberlake nyárra tervezett esküvője elmarad. Miután a fogadók többsége szerint nem lesz ebből menyegző, most már arra is lehet tippelni, mikor fújja le a pár a lagzit.

Legkedveltebb variáció, hogy az énekes az oltár előtt gondolja meg magát, legkevésbé pedig azt tartják valószínűnek, hogy Jessica Biel hátrál meg. Azok pedig, akik szerint az esküvőre sor kerül, egyúttal arra tippelnek, hogy egy éven belül lesz válás.

Mindezt azért, mert egyre több a baljós jel. Ahogy az kiderült, a Biel család nem kedveli a zenészt, de az sem szimpatikus a leendő anyósának és apósának, hogy az esküvői előkészületekből sem igen veszi ki a részét Timberlake. Közben az énekes barátai is arról számoltak be, hogy Justin nehezen viseli ezt a felhajtást, megrémíti a menyasszonya megszállottsága, és már nem is tartja olyan jó ötletnek az esküvőt.

A színésznő azonban nem figyel semmire és senkire. Ő erre a napra készül kislánykora óta, és nem hagyja, hogy bárki tönkretegye az esküvőjét. Pedig sokat vitáztak a vőlegényével, és még Biel barátai szerint is elhamarkodott ez a házasság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik