Szórakozás

Bódi Sylvi kislányt szeretne

Bizonyára meglepődtek azok, akik a hétvégén a Mamma Miában buliztak. A csinos pincérek között ugyanis Bódi Sylvi is feltűnt. A modell két koktél készítése között mesélt terveiről, nagy szerelméről, a szörfözésről, no és arról, hogy milyen ember is valójában a Forma 1 sztárpilótája, David Coulthard.

– Eddig azt lehetett tudni, hogy imdája meglovagolni a hullámokat, évek óta a szörfözés szerelmese. Most egy újabb extrémsporttal bővíítette a palettáját: autóversenyzőnek állt, a mentora pedig nem más, mint David Coulthard.

– Két napot töltöttem Ausztriában, a spielbergi pályán, ahol több autót is kipróbáltam, hogy a július 26-i szimulátoros megméretésen megmutassam a RBR ausztrál pilótájának, Mark Webbernek, egy nő is tud jól és gyorsan vezetni. Az elején kicsit megszeppentem, de Couldhard utasított, hogy engedjem el magamat. Amikor a volám mögé ültem átvette a walkie-talkie-t a trénertől és ő mondta, hogy mit, hogyan csináljak az autóban. Hogyan játsszak a gázzal, hogyan forgassam a kocsit, nagyon hasznos tanácsokat adott. Külön figyelmet kaptam egyedüli lányként, így minden alkalommal becsatolta az övemet, a bukósisakomat, figyelt, hogy biztonságban legyek. Segített az is, hogy a szörfözésből ültetett át dolgokat, az ideális íveket például a víz hullámaihoz hasonlította. Egyébként néhány évvel ezelőtt a Hockenheimringen is kipróbálhattam egy versenyautót, akkor és most is a legszívesebben ki sem szálltam volna.

– Mennyi esélyt lát a győzelmére?

– David azt mondta, hogy talán még meglepetést is okozhatok a megmérettetésen… Hát, remélem, azért Mark Webber ad annyi előnyt nekem, hogy becsukott szemmel vezet.

-Térjünk vissza a szeretett sporthoz, a szörfözéshez. Három hetet töltött Balin egy szörftábor háziasszonyaként. Nem is tudom, hogy feltegyem-e ezt a kérdést, olyan egyértelmű… Hogy érezte magát az “Istenek Szigetén”?

– Csodálatosa, nagyszerűen, eszeveszettül jól… Soroljam még? Komolyra fordítva a szót: Nagyon szuper volt a tábor, azt hiszem, az elmúlt év hajtása után rám is fért a kikapcsolódás. Nem szervezőként, hanem háziasszonyként vettem részt a táborban, amire jó barátom és szörfoktatóm, Ralph kért fel. Amellett, hogy segítettem a csapatnak, és megörökítettem az első siklásaikat, rengeteget túráztunk is, bebarangoltuk a vidéket.

– Ráadásul, ott ünnepelte a születésnapját is.

– Ezt a szülinapot sosem felejtem el, már csak a helyszín miatt sem. Kaptam tortát, egy hatalmas plüssmacit és egy igazi, ünnepi vacsorát telis-tele helyi specialitásokkal és finomságokkal.

– 31 éves lett, s ilyenkor ha nem tévedek, a legtöbben arról érdeklődnek, mikor szeretne már édesanya és feleség lenni.

– Bizony, rengetegen megjegyzik nekem, hogy már “benne vagyok a korban”. Úgy gondolom, az anyaság a legszebb kiteljesedés, a szívem mélyén vágyom erre, viszont nem érzem azt, hogy ennek most van itt az ideje. Anyaként felelősséggel tartozom, és sokkal jobban át kell gondolni mindent. Lehet, hogy 31 évesen már régen kellene éreznem, de csak akkor szeretnék szülni, ha belülről jön a gondolat, hogy már csak ez hiányzik az életemből. Viszont nem akarok öreg anyuka sem lenni. Tudni fogom, ha olyan férfival vagyok együtt, hogy azt érzem: ő a gyermekem édesapja. Egy kislányt szeretnék, hiszen szeretném továbbvinni azt a mély kapcsolatot, mint ami köztem és az édesanyám között van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik