Szórakozás

Botrány! Bigámista a színésznő apja!

Távoltartási végzés, pereskedés, bigámia Reese Witherspoon családjában! A kirobbant botrány óta a színésznőnek egy perc nyugta sincs.

Éppen harmadik gyerekével várandós Reese Witherspoon, de nem mondhatni nyugodtnak az életét. Mostanában sokat aggódik a szülei miatt. Nemrégiben ugyanis az anyja feljelentette az apját bigámia miatt.

John és Mary Elizabeth Witherspoon ugyan 1996 óta külön él, de hivatalosan azóta sem váltak el. Nemrégiben azonban a hetvenéves férfi feleségül vette a nála tíz évvel fiatalabb Tricianne Taylort, aki már hivatalosan is a Witherspoon nevet viseli.

A színésznő édesanyja ezért bírósághoz fordult, ahol bigámiáért feljelentette a férjét és kérvényezte a második házasság érvénytelenítését. Ezzel együtt pedig távoltartási végzésért folyamodott, hogy Taylort ne engedjék a családja közelébe.

„Reese édesanyja azzal érvelt a bírságon, hogy még most is szereti a férjét, ezért nem vált el tőle. A különélésük oka, hogy John sokat ivott és többször volt hűtlen” – meséli a színésznő ismerőse.

A NY Daily News értesülései szerint Reese édesapja időskori demenciában szenved, és arra sem emlékezett, kicsoda Taylor, amikor a család számon kérte rajta, mit tett. Állítólag a nőt januárban vette el a színésznő apja, aki azóta a végrendeletébe is beleíratta Taylort, az asszony pedig a Witherspoon névvel élve John bankszámláit csapolja, használja az autóját, amit Reese vett neki.

Kiderült, hogy John a lánya tavaly márciusi esküvőjére is ezzel a nővel érkezett, de mert Taylor nem volt a vendéglistán, így a biztonsági őrök nem engedték be.

Reese jelenleg az édesanyjában próbálja tartani a lelket, és felfogadta a legjobb ügyvédeket, hogy megkaphassa az apja feletti gyámságot.

Reese férjével és szüleivel – ideális családnak tűntek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik