Szórakozás

Térden csúszva könyörög Katy Perry exe

Egészen idáig úgy tűnt, hogy Russell Brandet a legkisebb mértékig sem érintette meg, hogy zátonyra futott a házassága Katy Perryvel – amióta azonban exfeleségének új barátja van, a humorista teljesen megváltozott.

Brand a válópert maga indította el még öt hónappal ezelőtt, és szinte beszélni sem volt hajlandó Perryvel, aki szeretett volna kibékülni – később pedig azt is kijelentette, hogy semmilyen érzelmet nem táplál az énekesnő iránt.

Amióta azonban Katy Perry a Florence and the Machine gitárosával, Robert Ackroyddal randevúzgat, az ismerősök szerint Russell Brandre rá sem lehet ismerni: a komikus majd belehal a féltékenységbe, sőt már egy levelet is írt exének, amelyben még egy esélyt kért.

„Amikor meglátta Katy és Rob közös képeit, borzasztóan féltékeny lett, és azonnal rájött, hogy túl korán mondott le a kapcsolatukról – mondta el egy közeli barát. – Pár nappal később küldött is egy e-mailt Katynek, amiben azt írta, hogy hatalmasat hibázott, és egy második esélyért könyörgött. Innentől minden Katyn múlik.”

 

 

 

 

Russel Brand mostanában csak arra tud gondolni, milyen boldog volt a feleségével

Ajánlott videó

Olvasói sztorik