Szórakozás

Gyűlölték egymást a Született feleségek sztárjai

Nyolc évad után utolsó részéhez ért a Született feleségek című sorozat, a stáb búcsúzkodása azonban nem volt zavartalan, ugyanis mint kiderült, az egyik főszereplő régóta nagyon rossz viszonyban állt a többiekkel.

Teri Hatcher és négy kolléganője – Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman és Vanessa Williams – között állítólag olyan komoly feszültség húzódott, hogy a színésznőt a stábot köszöntő üzenetből is kihagyta a többi főszereplő. „Egy rövid üdvözletet kaptunk mindannyian, de az alján csak Eva, Marcia, Felicity és Vanessa aláírása állt ott – mondta el a sorozat egyik munkatársa. – A lányok nem jöttek ki Terivel, úgyhogy ebből is kihagyták őt.”

A bennfentesek szerint a viszályok két éve kezdődtek, és a sztárok viszonya annyira elmérgesedett, hogy Hatcher a forgatások szüneteiben mindig látványosan különvonult – de hogy mi lehetett a háttérben, arról még csak nem is sejtett senki semmit. A híreket nem tagadta maga a legfőbb érintett sem, arról azonban mindenkit biztosított, hogy ő nem ad ki semmilyen részletet.

„Soha nem fogom elárulni, mi is történt velünk igazából ezen a bonyodalmas utazáson, amit együtt csináltunk végig – nyilatkozta Teri Hatcher. – De mindenkinek a legjobbakat kívánom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik