Szórakozás

Gyereket akar a magyar énekesnő! – Hiányzik az apajelölt

Szeretné végre megtalálni az igazit Baby Gabi. Az énekesnő pontosan megfogalmazta, milyen férfira vágyik.

MInt már megírtuk, társkereső irodán keresztül kutatja a Nagy Őt Baby Gabi. Az énekesnő többek között azért választotta a párkresésnek ezt a célirányos formáját, mert úgy érzi, nincs már sok ideje megtalálni az igazit, ha gyereket, családot szeretne. 

“Sokat ismerkedtem így korábban is, igaz, egész nap dolgoztam, nem volt időm társaságba járni. Ám korábban egy-egy társkereső oldalon három-négyszáz levelet is kaptam, átolvasni se tudtam mind, nem tudtam kiszűrni, kivel találkozzak” – mesélte Gabi, aki hozzátette, ez az iroda, amelyen kereszül most keresgél, eleve szűri a “jelentkezőket”.


Az énekesnő elmondta, hogy a mai napig nincs energiája esténként szórakozni járni, és ha mégis kimozdul, többnyire jövőkép nélküli férfiakkal találkozik. Gabi arról is beszélt, hogy számára most már a vonzalmon túl nagyon fontos a nyugalom és a bizalom is, olyan férfit szeretne maga mellé, akinek lehet gyereket szülni, és nem kell félni, hogy lelép.

“Nem vagyok elkeseredve, de minden lehetőséget szeretnék kihasználni” – tette hozzá Gabi, aki nem ok nélkül óvatos a férfiakkal. Évekkel ezelőtt akkori párja csúnyán átvágta, ami jó időre padlóra küldte az énekesnőt.

“Éreztem, hogy valami nincs rendben. Ő Siófokon dolgozott mixerként, egy szabadnapja sem volt, így legtöbbször én utaztam le hozzá a Balaton-partra. Láttam rajta, hogy az állandó éjszakázás kifárasztja, de valahogy éreztem, hogy többről van szó. Egy nő mindig megérzi, ha a párja másfelé kacsingat” – vallotta később a Bestnek, amikor nyilvánvalóvá vált a baj.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik