Szórakozás

Gatyaszaggató buli sztárokkal

Kovács Áron, Árpa Attila és az olimpiai bajnok vízilabdázó Gergely István a Dockers Casual Friday partin szabadultak meg régi nadrágjaiktól.

Kovács Áron azt is elárulta, nem ez volt az első alkalom, hogy elszakította alsóját, bár korábban nem direkt csinálta.

A Dockers Casual Friday partisorozat nyitóeseményén az Ötkertben Kovács Áron a Class FM műsorvezetője Árpa Attilával és a vízilabdázó Gergely Istvánnal hatalmas olló segítségével szabadultak meg a formális divatot jelképező öltönynadrágtól és az eleganciát hanyagoló farmertől. A srácok ugyanis megtalálták a tökéletes öltözéket a „Lezser péntekekre”.

Áron nem először került gatyaszaggató helyzetbe életében.

„A srácokkal feldaraboltunk egy öltönynadrágot és egy farmert. Erről eszembe jutott egy történet, amikor szintén reccsent a szövet, de az nem volt szándékos. Gyermekkoromban néptáncoltam és a fellépés előtt pár perccel egy „jól sikerült” ugrás következtében elszakadt a fenekemen a nadrág.

Három szülő ugrott neki a hatalmas repedésnek, hogy szalonképesen színpadra tudjak állni.” – mesélte nevetve Áron, aki azt is elárulta, a Dockers Khaki nadrágjai tökéletes viseletet ígérnek a nyárra. – „Ezekkel a ruhákkal nem lehet mellélőni. Elkerülhetjük azokat a kellemetlen szituációkat, amikor egy társaságban alul vagy túlöltözöttnek érezzük magunkat.” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője.

Gergely István olimpiai bajnok vízlabdázó kedvesével érkezett a partira, és egyből ollót ragadott.

„Ilyen nagy ollóval eddig csak sövényt metszettem, ami bevallom könnyebb feladat volt, mint nadrágot vágni. A gatyák nálam általában motorozás közben szakadnak” – viccelődött a vizilabdázó, és azt is bevallotta, ő igazán híve a laza, de elegáns stílusnak. – „A Casual Friday hagyományának szerintem hazánkban is nagyobb teret kellene engedni, hiszen fontosnak tartom, hogy az emberek tudatosan építsék fel a hétvégét, és a pénteki munka jó hangulatát is megteremtsék.”

Akik úgy gondolják, hogy péntekenként szeretnének a munka után kollégákkal, barátokkal kikapcsolódni, az Ötkertben a Casual Friday partikon lazíthatnak az egész hetes hajtás után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik