Szórakozás

Kiakadt a család: áll a bál az életrajzi film miatt

Elizabeth Taylor életéről készülő film alkotói az első perctől biztosak voltak abban, hogy Lindsay Lohan a legjobb választás a főszerepre. Ez senkinek nem tetszik.

Már biztos, hogy az Elizabeth Taylor szerelmi életéről szóló filmben Lindsay Lohan alakítja a filmlegendát. Ám sem az elhunyt színésznő családja, sem a barátai nem elégedettek a döntéssel. A fiatal sztár szerintük gúnyt űz Taylor emlékéből.

“Elizabeth fiai, Michael és Chris úgy véli, sok más alkalamasabb színésznő van Hollywoodban, akik méltóak lennének egy ilyen feladatra – árulta el a család egyik barátja. – Olyan szép és tehetséges sztárokat emlegetnek, mint Cate Blanchett vagy Emily Blunt, és azt mondják: megalázó, hogy egy ilyen megbízhatatlan, kicsapongó nő alakítja majd. Folyton arról panaszkodnak, hogy az anyjuk ennél többet érdemelne.”

A film készítői ennek ellenére nem állnak el a szándékuktól, azt mondják, nekik jó okuk volt Lohant választani. Ráadásul, bármilyen felhajtás vagy botrány csak jót tesz a filmnek, mert így még többen lesznek kíváncsiak rá. Csak Lohan bírja majd a nyomást!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik