Szórakozás

Verebes visszasírja a császárságot

Egy bécsi padon szundikálva fotózták le a minap Verebes Istvánt. A művész bevallotta: imádja a város hangulatát, és azt sem bánná, ha még mindig Ferenc József uralkodna.

Egy padon szenderegve kapta lencsevégre a Blikk egy szemfüles olvasó-riportere Verebes Istvánt. A bulvárlap megkeresésére a népszerű színész-rendező elmondta: bár az utcán nyomta el a buzgóság, a látszat ellenére azonban nem vált bécsi hajléktalanná.

Verebes István a lapnak elmondta: imádja a várost, ezért gyakran átruccan a szabadnapjain. Ilyenkor nagyokat sétál, nézegeti a kirakatokat, iszik egy kávét és élvezi Bécs nyugalmas atmoszféráját. Mint mondta, gyakran feleségét is magával viszi ezekre a kirándulásokra, ám ezúttal egyedül ment. A Schwedenplatzon járva aztán letelepedett egy padra, és épp Umberto Eco új könyvét olvasgatta, amikor elnyomta a békés bécsi levegő.

„Budapest egy halott város, akkor is teljesen kihalt volt, amikor vasárnap reggel elindultam. Bécs viszont tele van élettel, és még olcsóbb is, mint itthon. Én monarchikus ember vagyok, azt sem bánnám, ha még mindig Ferenc József lenne a császár” – fogalmazott a művész

Ajánlott videó

Olvasói sztorik