Szórakozás

Dustin Hoffman életet mentett

Világhírű életmentővel dicsekedhet egy londoni fiatalember, akinek - miután szíve kocogás közben felmondta a szolgálatot - a közelben sétáló Dustin Hoffman sietett a segítségére.

A 27 éves Sam Dempster éppen szokásos reggeli futóedzését tartotta a londoni Hyde Parkban, amikor szívrohamot kapott, és eszméletét veszítve összeesett.

Nagy szerencséjére a hatalmas – és kora reggel általában meglehetősen kihalt – parkban éppen akkor sétált arrafelé Dustin Hoffman. A történtek láttán a 74 esztendős hollywoodi világsztár azonnal akcióba lépett: hívta a mentőket, és kiérkezésükig is igyekezett minden tőle telhetőt megtenni a fiatalember életben tartásáért.

A színész a helyszínen maradt azután is, hogy a mentők megérkeztek, egészen addig, amíg kocogó állapotát stabilizálták. A keddi brit sajtó által nagy terjedelemben számolt be a történtekről.

Az ügyvédként tevékenykedő Dempster a The Sunnak elmondta: semmire nem emlékszik az életveszélyes kalandból, azt is a mentősök mondták el neki, hogy Dustin Hoffmannak köszönheti életét.

A színésznek egy tízmillió font (3,6 milliárd forint) értékűre becsült luxuslakása van a Hyde Parkhoz közeli, előkelő Kensington negyedben, és gyakran látni őt, amint a parkban sétál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik