Szórakozás

Negyedszerre is megpróbálják – de minek?

Hét év alatt háromszor szakított Harry herceg és Chelsy Davy, legutóbb éppen egy éve, de a jelek szerint mégsem bírják egymás nélkül.

Viharos kapcsolat ez: bulik, veszekedések, könnyes békülések majd újabb szakítás. Nagyjából ennyit lehet tudni a 27 éves herceg és barátnője kapcsolatáról. Annak ellenére, hogy Harry egyre higgadtabb, és megfontoltabb lett az elmúlt évek során, úgy tűnik Chelsy az élete állandó része.

Igaz, hogy tavalyi szakításuk óta mindenki azt gondolta, hogy a herceg másra vetett szemet. Azt beszélték, hogy a sógornőjét, Pippát akarta megszerezni magának, de sikertelenül, később pedig egy énekesnővel találkozgatott, aki azonban nem bizonyult túl diszkrétnek.

„Chelsy már 26, ő sem az a szeleburdi lány, aki volt, de ennek ellenére nem bírja a királyi család szigorú szabályait. Nem akar így élni, ezért is szakított tavaly” – olvasható a DailyMail oldalán.

A mostani újrakezdés is éppen ezért is maradt eddig titokban, sőt, ha a hercegen múlott volna, talán be sem jelenti, hogy ismét találkozgat Chelsy-vel. „Hosszú hetekig bujkáltak, egy-két barát tudott a békülésükről, így nem kellett tartaniuk a fotósoktól és viszonylag normálisan randizhattak. Most azonban, hogy kiderült, megint nincs nyugtuk” – mondják az ismerősök, akik szerint kérdés, hogy Chelsy ezúttal meddig bírja a felhajtást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik