Szórakozás

Madonna így bünteti a lányát

Profi táncostól, a saját édesapjától tanult mindent Lourdes, de az énekesnő szerint a nagylányának nem ez a megfelelő munka.

Szigorú anya hírében áll Madonna, akit azonban az utóbbi időben nagyon lefoglal a turnéja. Amikor éppen szabadideje van, akkor is két kisebb gyerekével foglalkozik, kamaszlánya ezért is talál időről időre olyan elfoglaltságot, amivel legalább kis időt az édesanyjával tölthet.

„Lourdes az édesapjától táncolni tanult, már egészen kicsi kora óta – meséli a sztár ismerőse. – Cralos büszke a lányára, és ő profi táncosként úgy ítéli meg, hogy Lourdes megállná a helyét bármelyik tánckarban. Madonna mellett is.”

Lourdes minden évben nyári munkára megy – ez az anyja utasítása -, és idén úgy gondolta, Madonna turnéján dolgozik. Ám az énekesnőnek egyáltalán nem tetszett, hogy a lánya vele lépjen föl, viszont jó ötletnek tartotta, hogy a lánya szem előtt legyen, ezért bevette a csapatába, mégpedig öltöztetőnek.

Mindezt azzal indokolta, hogy Lourdes amúgy is rajong a ruhákért, hiszen saját kollekciója is van, a tanulmányait is ezen a téren akarja folytatni. „Igazából azonban ez egy büntetés, mert Lourdesnek ez már nem lesz szórakozás, ahogy tervezte – folytatja az ismerős – Lourdest többször dohányzáson kapta az anyja, aki attól fél, hogyha a lánya rá ütött, akkor a bulis korszaka csak most kezdődik. Szeretné szemmel tartanai a lányát, és az, hogy a turnén munkát adott neki, kényelmes megoldás.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik