Szórakozás

Salma Hayek így is kitart a férje mellett

Jelenleg is folyik az a tárgyalás, ahol az ismert modell, Linda Evangelista gyerektartásért pereli a színésznő férjét.

Megalázó Salma Hayeknek az a per, ami most folyik. A sztár férjétől havi 46 ezer dollárt követel a modell, aki mindezt csak a gyerekéért teszi. „Nem magamnak akarom a pénzt, de a fiam apja, Francois Henri Pinault, és Augustin megérdemli, hogy egy milliomos fiához illő életet éljen” – mondta el a bíróságon Linda Evangelista.

A francia üzletember azonban sokallja ezt az összeget, mondván, ő már így is gondoskodik a gyerekről, pedig soha nem is akarta. „Lindával mindössze négy hónap alatt hétszer találkoztam, amikor bejelentette, hogy terhes. Akkor kértem, vetesse el, mert én ezt a gyereket nem akarom, hiszen nem is ismertük egymást. Ő azt válaszolta, hogy negyven múlt, és akarja a gyereket, akit majd ő eltart” – hangzott Pinault vallomása.

A férfi ügyvédei szerint az is érdekes, hogy miért most áll elő Evangelista ezzel a követeléssel, amikor Augustin idén októberben tölti be a hatot. Egyesek szerint a modell csak azért perel most, mert nemrég véget ért a kapcsolata egy gazdag üzletemberrel, és most pénzszűkében van.

„Igaz, hogy mostanában megcsappantak a bevételi forrásaim, és szeretném, ha ezt a fiam nem szenvedné el. Modellként sem vagyok már olyan keresett, de Francois vagyonából kitelik, hogy fizessen” – mondja Evangelista, aki még hozzátette: korábban éppen Pinault kérésére nem fordult bírósághoz.

A modell szerint Pinault azzal győzte meg, hogy akkoriban várták Salma Hayekkel az első gyereküket, és nehéz terhesség volt. Sokáig úgy tűnt, a kislány Down-szindrómás, ez pedig megviselte a színésznőt és az üzletembert is.

Azt ma sem tudni, hogy Salma Hayek mikor szerzett tudomást arról, hogy a párjától született gyereke a modellnek. Egyes ismerősök szerint csak akkor, amikor már ő maga is terhes volt. Pinault most a vallomásában is azt mondta, hogy Evangelistával véget ért a kapcsolata mielőtt a színésznővel randevúzni kezdett. Ennek ellenére, a közeli ismerősök biztosan állítják: Pinault és Hayek egy időre szétmentek 2005-ben, és akkor csinált gyereket a milliomos a modellnek.

Hayek ennek ellenére kitart a férje mellett, bár a barátok nem értik, miért. „Salmát már többször megalázta Francois a nőügyeivel, például a lányuk születése után mással ment nyaralni, de lebukott – meséli a színésznő ismerőse. – Most meg ez! Ott egy gyerek, aki örök emléke annak, Francois hogyan nőzött, amikor éppen nem találkoztak. Szerintem csak azért viseli el, mert fél egyedül maradni. Nem akarom elhinni, hogy bízik abban, Francois megváltozott.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik