Szórakozás

Így szexel a 74 éves színésznő

Egy új sorozat, a Conversation With Amanda de Cadenet a legnagyobb hollywoodi sztárok hálószoba titkaival nézettségi csúcsot akar dönteni. Jó úton haladnak.

Őszintén és meglepően nyíltan beszélt például Jane Fonda is arról, milyen a szexuális élete. A 74 éves színésznő úgy gondolja ugyanis, hogy nincs abban semmi botrányos, ha elárulja, mi a kedvenc póza az ágyban.

„Eléggé hajlékony vagyok, és tudok térdelni, bár igaz, ez utóbbi már nem olyan kényelmes, amióta térdprotézisem van… Mostanában azt szeretem a legjobban, amikor fekszem vagy ülök a kanapén és a férfi rám nyomul. Tudom, ez most úgy hangzik, mint egy rossz vicc, de nem az” – ecsetelte Fonda.

A csatorna ettől a műsortól nézettségi csúcsokat vár el, a sorozatban szereplő sztárok, – mint Gwyneth Paltrow, Eva Longoria, Lady Gaga, Kelly Preston, Christina Applegate –  ugyanis nemcsak a szexről, hanem a házassági válságról, függőségekről, és egyéb kényes témákról beszélnek nyíltan.

A műsorvezető, Amanda de Cadenet egy jól ismert brit tévés és fotós, aki mellesleg régi barátja Demi Moore-nak, és régóta jól ismeri a hollywoodi hírességeket. Moore, aki a sorozat producere, eredetileg szerepelt volna a műsorban is, de a válási hercehurca miatt ezt nem tartotta túl jó ötletnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik