Szórakozás

Felháborító! Leszólták a sztár kismamát

Jessica Simpson rengeteg kritikát kapott a terhessége idején is, de ezeket emelt fővel viselte. A szülés óta viszont nem mutatja meg neki a család a róla szóló cikkeket.

Kidurrant a bálna! – ezen viccelődtek az interneten, miután kiderült, hogy a színész-énekesnő hivatalos oldalán bejelentette, hogy május másodikán megszületett a kislánya.  Igaz, hogy Jessica Simpson közel negyven kilót hízott a terhessége alatt, de a család és a rajongók szerint is ízléstelen és felháborító, ahogyan a sztárról írogatnak.

Amelyik netes oldalon nem az a téma, hogy mikor sikerül majd Jessicának visszafogynia a versenysúlyára, ott többen azon háborognak, hogy a kórházra is egy vagyont költött a sztár.

A Cedar-Sinai központban ugyan már rengeteg világsztár megfordult, de a hírek szerint Simpson ragaszkodott ott is az extra ellátáshoz. Ezért a legdrágább lakosztályt bérelte ki, ami három hálószobából és két fürdőszobából áll. Ez 3784 dollárba kerül naponta.

„Nem értem, miért kell kritizálni Jessicát – vette védelmébe a sztárt az egyik rajongója. – Vannak nála sokkal kényesebb hírességek, akik egész kórházi emeleteket lezáratnak ilyen esetben. A kövérségről pedig annyit: Catherine Zeta-Jones is szépen lefogyott szülés után. Hagyja már mindenki békén Jessica Simpsont! Gratula a kismamának.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik