Szórakozás

Szomszédok jelzése alapján fogták el a tolvajokat

Egy 13 és egy 14 éves fiú is a gyanúsítottak között.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére hétfőn este érkezett bejelentés arról, hogy Pusztaszabolcs, Velencei út egyik családi házának udvaráról négy személy fémtárgyakat pakol ki az utcára. A bejelentést az egyik szomszéd tette, aki személyleírást is tudott adni az egyik elkövetőről, akit ez alapján a rendőrök a közelben el is fogtak. Zsebéből egy csavarhúzó és egy univerzális kulcs került elő. Három társa ezt követően került beazonosításra. Őket lakásukról állították elő a rendőrök – tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: mint kiderült, a telken lévő mintegy 15000 forintot érő vasanyagot próbálták meg eltulajdonítani, de elfogásuk miatt ez meghiúsult.

A 22 és a 19 éves férfiakat, valamint a 14 és a 13 éves fiúkat a rendőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a két felnőtt korú, valamint a fiatalkorú személyt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a lopással kapcsolatban, illetve gyermekkorú társuk elszámoltatása is megtörtént.

Mindannyian szabadlábon védekeznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik