Szórakozás

Meztelenül adakozik a sztár

A 38 éves modell élete egyik legjobb képének tartja a most készült félmeztelen felvételt, amit jótékonysági céllal készített egy norvég fotós.

Nem először vetkőzött kamerák előtt Kate Moss, mégis arra számít a londoni Bonhams aukciós ház, hogy a modell képe lesz a jótékonysági árverezés egyik sztárdarabja.

A modellt nem kellett sokáig kérlelni, hogy vegyen részt az aukción, mivel a gyermekbántalmazás megelőzésére létrehozott alapítvány céljaival Moss teljesen egyetért. „Van egy kilencéves lányom, és anyaként különösen fontosnak tartom, hogy védjünk minden gyereket – mondja. – Büszke vagyok, ha bármivel segíthetem az alapítványt.”

Bár nem Kate Moss az egyetlen ismert ember, aki az aukcióra képet ajánlott fel, mégis magamutogatónak nevezték egyesek a modellt. Például a Daily Mail olvasói közül többen azt kifogásolták, hogy ízléstelen éppen egy félmeztelen képet árverezni, amikor egy gyermek alapítványról van szó.

Az amerikai oldalakon pedig azzal viccelődtek, hogy milyen stílusos, amikor egy kokainbotrányba keveredett modell akar segíteni az ártatlan gyerekeken. Az aukció szervezői azonban nem bánják a negatív hírverést, szerintük ez csak tovább növeli a kép értékét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik