Szórakozás

Jó ég! Mi történt az énekesnővel?

Minap jelentette be Jennifer Lopez, hogy Enrique Iglesiasszal együtt turnézik. Az énekesre azonban senki nem tudott figyelni a sajtótájékoztatón.

Egyre furcsábban néz ki mostanában Jennifer Lopez, ezt a legutóbbi szereplése is bebizonyította. A fekete-barack színű miniruhája előnytelen szabású volt, az azt díszítő kígyó már-már ízléstelen, a bőrét túl fényesre kente, a haja igénytelen lófarokba volt kötve, és az arca is valahogy furcsa – olvasható a kritika.

A 42 éves énekesnőt az utóbbi időben amúgy is többször megszólták már. Sokszor választották a legszebb, legjobban öltözött sztárnak, divatikonnak tartják, de manapság mintha alaposan megváltozott volna az ízlése. Egyesek szerint a fiatal szeretője, a 25 éves Casper Smart van rossz hatással rá.

„Ez a szerelem teljesen elvette az eszét – mondják az énekesnő barátai. – Eleinte azt hittük, csak futó kaland, hogy Jenny így teszi túl magát a válásán. De komolyan gondolja, hogy meg kell felelnie ennek az alaknak.

Az ismerősök szerint Lopez eddig azon kevesek közé tartozott, akik nem járnak szépészeti beavatkozásokra. Most azonban volt egy test-, majd egy arckezelésen, és ezért is nézett ki olyan furcsán a sajtótájékoztatón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik