Szórakozás

Lady Gaga: „Amikor normális vagyok, kiborítok mindenkit”

A hétköznapit unalmasnak tartja a fiatal énekesnő, aki szeret húst imitáló vagy éppen hajból készült ruhában flangálni. Mégis akkor a legfeltűnőbb, amikor próbál elvegyülni.

Lady Gaga extrém megjelenése azóta beszédtéma, amióta az énekesnő ismertté vált. Hírnevét annak is köszönheti, hogy mindig sikerül megújulnia, és valami meghökkentőt produkálnia. „Szeretek kísérletezni, sminkkel, ruhával, frizurával – magyarázta a sztár. – Igaz, otthon én is ugyanolyan vagyok, mint más.”

Az énekesnő látványos megjelenése éles ellentétben áll azzal, ahogyan a barátai ismerik. Smink nélkül korábban nyugodtan sétálhatott az utcán, a kutya nem ismerte föl. Mostanra ez is megváltozott.

Munkamániás, aki a hét hét napján, a nap 24 órájában készenlétben áll az utóbbi egy évben, hogy a rajongóinak ne okozzon csalódást – mondja róla a menedzsere. – Éppen ezért gondolkodott el azon, hogy talán nyugdíjba kellene vonulnia.”

Lady Gaga azonban nem tett lépéseket, ahogy mondta: ameddig bírja erővel, addig kiszolgálja a rajongói igényeit. „Tudom, azt várják tőlem, hogy mindig sokkoljam a közönséget, de elárulok egy titkot. Amikor normális vagyok, kiborítok mindenkit. Az is lehet, hogy az új megjelenésem is olyan natúr lesz. Legalább nem tart majd egy órát, mire elkészülők hogy reggelizni menjek” – nyilatkozta a sztár.

Talán a megújulásnak tudható be az a kép, amit a sztár a saját twitter oldalára feltöltött magáról. A fotón alig lehet ráismerni az extrém énekesnőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik