Szórakozás

Elképesztő dolog derült ki az elhunyt magyar színészről

Talán sokan nem is tudják, hogy Garas Dezső és Varnus Xavér barátok voltak. Ráadásul megismerkedésük felettébb különösnek számít.

Barátai sokáig képtelenek voltak Garas Dezsőről beszélni, ám a közelmúltban Törőcsik Mari és Varnus Xavér is megtörte a csendet. Mindketten arról meséltek, mennyire vidám és különleges ember volt a színész, akiről ugyan mindenki tudta, hogy beteg, de arra nem számítottak, hogy ilyen hamar távozik. Ezt az is jól példázza, hogy Varnus Xavér arra számított, Garas Dezső részt tud venni koncertjén, de erre sajnos már nem kerülhetett sor.

Az orgonaművész az RTL Klub kamerái előtt azt is felidézte, hogyan ismerkedett meg a kiváló színésszel. Első találkozásuk valóban nem nevezhető hétköznapinak.

„Ott álltam a süteményes pult előtt, egyszer csak mélyen meghajol előttem valaki és megcsókolta a kezemet. Azt gondoltam, hogy egy koldus. Próbáltam felhúzni, mert kínos volt a helyzet. Akkor megláttam, hogy Garas Dezső. Azt mondta, hogy hálás a könyvemért, mert sok gondolattal segítette. Én meg csak arra tudtam gondolni, hogy tele van ez a kávéház emberekkel és olyan kínos, hogy Garas Dezső megcsókolta a kezemet, mint ha az egész egy megrendezett jelenet lenne” – elevenítette fel a valóban érdekes szituációt Varnus Xavér.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik