Szórakozás

Ezért nem tud teherbe esni Vilmos felesége

Április 29-én, éppen egy éve házasodott össze Kate Middleton és Vilmos herceg. Akkor azt hitték, mostanra megszületik a pár első gyereke.

Tavalyi esküvője óta már nem Kate Middleton magánügye az, hogy mikor akar gyereket. „Elvárás egy királyi pártól, hogy mihamarabb családot alapítsanak – mondja egy szakértő. – Jellemzően az első házassági évforduló környékén születik az első gyerek, ezzel is megerősítve az adott uralkodóház helyét.”

Vilmos és felesége, Kate – vagy ahogyan az esküvője óta hivatalosan nevezik, Katalin hercegnő – azonban nem akarja elkapkodni a gyerekvállalást. Maguk jelentették be, hogy idén a magánéletüket háttérbe szorítja a kötelesség: Erzsébet királynő uralkodásának 60. évfordulója, majd a londoni olimpiai játékok túl sok időt vesznek igénybe, és szeretnének megfelelni az elvárásoknak.


„A legnagyobb elvárás egy utód lenne, Erzsébet is boldog lett volna, ha a dédunokája a jubileumi évben születik” – mondja egy bennfentes. Vilmosék azonban azzal érvelnek, hogy nincs hova sietniük, hiszen nagymamája remek egészségnek örvend, és még két trónörökös is követi majd őt, mire az ő gyerekük szóba jöhetne.


A pletykák szerint azonban nem önként döntött úgy a hercegi pár, hogy elhalasztják a gyerekvállalást. Azt beszélik, Katalin hercegnőt orvosok vizsgálják, miért nem volt képes még teherbe esni. Korábban ugyan teljesen egészségesnek találták, ennek ellenére elmaradt a várva várt gyermekáldás. Egyesek szerint a túl nagy nyomás, az elvárások is rontanak a pár esélyein, Katalin pedig rémisztően sovány az utóbbi időben, ami szintén csökkenti a teherbeesés esélyét.  Ráadásul, Katalin már harminc múlt, és az orvosai azt javasolják,  jó lenne mielőbb szülnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik