Szórakozás

Közösségi oldalán fakadt ki a magyar híresség?

Eldönthetetlen, melyik a valódi Facebook-profilja Zimány Lindának. A sok közül az egyiken azonban furcsa bemutatkozó szöveget olvashatunk, miszerint a modell olykor a pokolba kívánja ismerőseit.

Vannak hírességek, akik a népszerűségük érdekében akár ismeretleneket is visszajelölnek a Facebookon. Többnyire azonban megbánják, így privát oldalukból hivatalos oldalt készítenek, és egy másikon pedig elkezdik gyűjtögetni valódi ismerőseiket. Sokan, az ügyesebbek,  nem csupán csevegésre, de brandépítésre is használják a közösségi oldal népszerűségét.

A modellnek is számos rajongói oldala van a legnagyobb közösségi portálon, privát profilján azonban szemmel láthatóan megválogatja, hogy kit “fogad” barátjának.
A minap Linda bemutatkozó szövegére lettünk figyelmesek, ahol a szépség nem teljesen indulatmentesen teszi közzé véleményét.

“Sajnos nincs időm chatalni meg hasonlók! Van, amikor visszaírok, van, amikor nem. Ha nem, akkor valószínüleg azért mert nem érek rá és sajnos vannak olyan emberek Facebookon akik nem hagynak “élni”. Persze nem szó szerint, de az állandó írogatás már kicsit idegesítő.. Nah ennyi. Üdv: Linda” – olvasható.

A modellnek úgy tűnik valóban sok elfoglaltsága van, ugyanis az oldalon nem mutat nagy aktivitást, még barátai  születésnapi jókívánságaira sem volt ideje válaszolni, pedig azóta több mint egy hónap eltelt. Természetesen az is felmerült, hogy az oldalt Linda nevével készítette valaki, aki ily módon akar ismerősöket gyűjteni vagy lejártani a modellt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik