Szórakozás

Házassági ajánlatot kapott a TV2 sztárja

Megőrülnek a rajongók a TV2 tehetségkutatójának fiatal sztárjaiért. Vannak, akik azt sem tagadják, komoly szándékkal közelednek az énekesekhez.

A Megasztár fiatal tehetsége, a Bochkor Gábor és Mester Tamás “fizimiskájából” összegyúrt Talán Attila a tinik álma. Azok a fiatal lányok legalábbis ezt állítják, akik a zenész Facebook-oldalának követői. Vannak, akik időt és fáradságot nem kímélve több száz szívecskét posztolnak a fiú bejegyzései alá, ám van, aki ennél is merészebb

“Drága legjobb seggű Attilám! Mit jelent az, hogy érdeklődsz a festészet iránt? Tán nem te is festegetsz? Apropó, lehetek a feleséged?” – olvasható az énekes oldalán. Mások azt írják, hogy Attilát nem csak az énekhagja, de külseje is győzelemre viheti.


Hasonló cipőben jár Radics Gigi is, aki még Attilánál is több rajongót számolhat. A salgótarjáni énekesnő számos szerelmes levelet kap, ám a legmegdöbbentőbb egy arab férfi udvarlása volt, aki hetekkel ezelőtt feleségül kérte a fekete hajú szépséget. Gigi természetesen csak nevetett az ajánlaton, ám azt hozzátette – mivel kiderült, hogy a férfi dúsgazdag – ajándékot azért elfogadna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik