Szórakozás

Győrbe látogat a Morning Show

A rádiózás pimasz fenegyerekei bőröndbe pakolják a Morning Show stúdióját és nyakukba veszik az országot.

Balázs, Feri és Jani ezerdecibeles jókedvvel, fenomenális játékokkal és pörgős slágerekkel robbantják ki a hallgatókat az ágyból.

Ki ne szeretné energiától duzzadva, nevetéstől feltöltődve, teli pénztárcával kezdeni a reggelt! Álom, édes álom? A Morning show csapatával nem az, ezt Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani be is bizonyítja majd az elkövetkező hetekben.

Az elsőszámú hazai rádiós trió májusban tavaszi hadjáratra indul, sorra rázza fel a vidéki városok fáradt hétköznapjait rengeteg játékkal, a tőlük megszokott poénokkal és pimasz kommentárokkal.

„Alig vártuk, hogy ismét nyakunkba vehessük az országot. Mindig nagy kaland ez nekünk, hiszen több ezer hallgatóval találkozhatunk személyesen. Sok városba, ahogyan Miskolcra is, örömmel térünk vissza, hiszen ott korábban remek közönség fogadott minket. Emellett olyan új helyszínekre is ellátogatunk majd, mint Kaposvár vagy Sopron, ahol eddig sosem járt még a Morning Show. A megszokottakhoz híven rengeteg játékra számíthatnak a hallgatók, napi több százezer forintos nyereménnyel” – árulta el Rákóczi Feri.

A Morning Show csapata elsőként május 2-án Nyíregyházára látogat, amelyet két héten keresztül, hat további város követ Miskolcon és Székesfehérváron keresztül egészen Győrig, ahol május 10-én leteszik a lantot, de csak a következő őrült kalandig.

Morning Show Nagy Tavaszi Országjárás 2012.

Május 2. Nyíregyháza

Május 3. Miskolc

Május 4. Eger

Május 7. Kaposvár

Május 8. Székesfehérvár

Május 9. Sopron

Május 10. Győr

Ajánlott videó

Olvasói sztorik