Szórakozás

Demi Moore: szeretnék leszbikus lenni

Idegösszeomlása óta eltelt hónapokban a színésznő azon dolgozik a terapeutájával, hogy sikerüljön teljesen más életet élnie, mint korábban.

A 49 éves sztár életét a férfiakkal való kapcsolata határozta meg. „A nevelőapámat szerettem, de nem lehetett rá számítani, aztán 18 se voltam, amikor először férjhez mentem, ami utólag belátom már, hogy hiba volt. Csak el akartam kerülni otthonról” – meséli Demi Moore, akinek később sem volta nagyobb szerencséje a férfiakkal.

Közismert, hogy Bruce Willis agyba-főbe csalta, de Ashton Kutcher sem volt hozzá hűséges. „Annyiszor aláztak meg életemben, hogy már hozzászoktam. Kezdtem elhinni, ez a normális” – mondja a színésznő. Saját bevallása szerint bármeddig tudta volna húzni a mostani válását is, de a szervezete nem bírta a stresszt.

„Az idegösszeomlása óta teljesen megváltozott, rendszeresen jár terapeutához, és eltökélte, hogy megtanul férfiak nélkül élni – meséli a sztár barátnője. – Viccesen már azt is megjegyezte nekem, hogy szeretne leszbikus lenni, mert egy másik nő biztosan sokkal jobban megértené őt.”

Ez a kijelentés sokakat már meg sem lepett, korábban ugyanis már hallani lehetett arról, hogy Moore egy nővel randevúzik. Talán mégsem viccelt a sztár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik